OMG

Idris Elba vraagt vriendin ten huwelijk tijdens screening film

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Idris Elba vraagt vriendin ten huwelijk tijdens screening film

Idris Elba heeft vrijdag zijn vriendin Sabrina Dhowre ten huwelijk gevraagd. De 45-jarige acteur ging tijdens een screening van zijn eigen film op één knie voor het 29-jarige model. En ze zei 'ja'!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Huwelijk

Zes maanden geleden zei Idris nog dat hij na zijn twee mislukte huwelijken niemand meer ten huwelijk zou vragen. Van 1999 tot en met 2003 was de acteur getrouwd met visagiste Hanne Kim Norgaard. In 2006 stapte hij vervolgens met Sonya Nicole Hanklin in het huwelijksbootje, maar dit huwelijk duurde slechts vier maanden.

Canada

Idris leerde zijn aanstaande vrouw kennen tijdens opnames voor de film The Mountain Between Us. Hij was toen een paar maanden in Canada en leerde daar Sabrina kennen. In september 2017 verscheen het koppel voor het eerst samen in de publiciteit.

Yardie

Het huwelijksaanzoek vond plaats in de Rio Cinema in Dalston. Hier werd een eerste screening van het regiedebuut van Idris getoond. De dramafilm Yardie is een verfilming van de gelijknamige roman. Het gaat over een jongen die in Jamaica in 1973 getuige is van de moord op zijn oudere broer. Jaren later gaat hij op zoek naar de moordenaar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie