OMG

Vrouw rent weg na huwelijksaanzoek in vol honkbalstadion

foto: Instagram: @wtwmass
  1. Newschevron right
  2. Vrouw rent weg na huwelijksaanzoek in vol honkbalstadion

Bij een huwelijksaanzoek verwacht je vaak 'ja' te horen, maar wat sommigen vergeten, is dat 'nee' ook nog altijd een optie is. Daarom is het wellicht handiger om zo'n aanzoek niet te doen waar een grote menigte bij is. Dat heeft deze Amerikaanse guy inmiddels wel ontdekt, nadat zijn huwelijksaanzoek in een vol honkbalstadion compleet faalde.

Op de beelden is te zien dat de man traditiegetrouw op zijn knieën gaat en zijn vriendin vervolgens ten huwelijk vraagt met een ring. Zijn vriendin is vervolgens helemaal in shock, zoals wel vaker gebeurt, en uit het publiek klinkt er: "Zeg ja!" Maar de vrouw dacht: not today en rent vervolgens weg alsof het niets is. Haar vriend blijft uiteindelijk helemaal verward achter op zijn knieën.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties

Op social media kwamen verschillende reacties op de video, voornamelijk van mensen die het zielig vonden voor de man. "Bid voor die man" en "Ze verdiende hem niet" zijn twee van de vele reacties.

Maar er zijn ook mensen die het opnemen voor zijn vriendin. "Wat is erger? 'Nee' zeggen en wegrennen of 'ja' zeggen om netjes te zijn en later toch 'nee' zeggen?", zegt iemand. Een ander persoon schrijft: "Fun fact: het is 100 procent toegestaan om 'nee' te zeggen". Het koppel is nog niet geïdentificeerd en het is dus niet bekend wat hun relatiestatus op dit moment is.

Ster advertentie
Ster advertentie