OMG

Koppel dat elkaar ontmoette via balkon tijdens lockdown gaat nu trouwen

foto: Instagram: paola.afnelli80
  1. Newschevron right
  2. Koppel dat elkaar ontmoette via balkon tijdens lockdown gaat nu trouwen

De Italiaanse Michele en Paola worden ook wel de moderne Romeo en Julia genoemd. Hun liefdesverhaal, dat zich afspeelt tijdens de coronacrisis, heeft namelijk veel bijzondere overeenkomsten met het oude verhaal van Shakespeare. De twee leerden elkaar tijdens de strenge lockdown kennen via hun balkon en begonnen een 'korteafstandsrelatie'. Het beste nieuws? Hun liefdesverhaal lijkt gelukkig wél een happy end te krijgen, want Michele en Paola gaan trouwen!

Vanaf het balkon

Het koppel spotte elkaar voor het eerst tijdens een balkonconcert, waar Paola's zusje viool speelde en ze zelf meehielp met het geluid. De balkons van Paola en Michele liggen precies tegenover elkaar en volgens Michele was het liefde op het eerste gezicht. Hij zocht de voor hem nog onbekende overbuurvrouw dan ook meteen op op Instagram. In Verona, dezelfde plaats waar Romeo en Julia zich afspeelt, golden destijds strenge coronaregels. Aangezien ze dus beiden vastzaten in hun appartement, zat een echte date er nog niet in en sloeg de vonk verder over via de vele appjes en belletjes.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Van eerste date naar bruiloft

De romance tussen Paola en Michele ging viral toen Michele eind maart een groot spandoek op zijn appartementencomplex had geplaatst met Paola's naam erop. Twee maanden later konden ze eindelijk samen afspreken in het park. Dat heeft goed uitgepakt, want nu komt er dus een bruiloft aan, zo vertelt Michele aan The Times. "We gaan absoluut trouwen. We hoeven alleen nog maar een datum te prikken."

Op het dakterras

Het stel denkt eraan om de bruiloftsceremonie te houden op de plek waar het allemaal is begonnen: bij hun appartementencomplexen. "We overwegen om een ceremonie op het grote dakterras van mijn gebouw te houden. Dat zou logisch zijn, omdat we elkaar op onze balkons hebben ontmoet", aldus Michele.

Ster advertentie
Ster advertentie