Naar homepage
OMG

Schokkende foto's van zombiemeisje Sahar blijken nep

  1. Newschevron right
  2. Schokkende foto's van zombiemeisje Sahar blijken nep

De schokkende foto's waarop ene Sahar Tabar op een zombieversie van Angelina Jolie leek, blijken nep te zijn. Overal op het internet was te lezen dat de 19-jarige Iraanse wel vijftig plastische ingrepen had ondergaan en 49 kilo was afgevallen om op haar idool was gaan lijken.

Photoshop en make-up

In een interview met Sputnik zegt Sahar dat haar (zombiefoto's) bewerkt zijn: "Het is Photoshop en make-up. Als ik een foto publiceer, dan bewerk ik het altijd op een leuke manier. Met dit soort kunst uit ik mij. Mijn fans weten dat dit niet mijn echte gezicht is."

Plastische chirurgie

Sahar Tabar geeft wel toe dat ze onder het mes is gegaan, maar die plastische ingrepen hebben volgens haar niets met Angelina Jolie te maken. Haar neus en lippen heeft ze plastisch laten aanpakken en er is wat vet weggezogen. De verhalen dat ze 49 kilo is afgevallen zijn volgens haar onzin. "Ik ben wel afgevallen, maar dat was vijf tot zeven kilo." En daar had Angelina Jolie volgens Sahar niets mee te maken.

Familie en God

Er ontstond een enorme schokgolf aan kritiek op de foto's van Sahar Tabar, maar dat deed haar blijkbaar weinig: "De mening van anderen stoort mij niet. De goedkeuring van mijn familie en die van God is voor mij het belangrijkst in het leven."

Ster advertentie
Ster advertentie