OMG

Vreemdgaand vriendje betrapt door Instagram-comment

  1. Newschevron right
  2. Vreemdgaand vriendje betrapt door Instagram-comment

Instagram is een plek waar tegenwoordig relaties ontstaan, maar waar ze net zo gemakkelijk gebroken kunnen worden. Volgens online magazine Mashable, kwam een mannelijke gebruiker daar op een pijnlijke manier achter toen hij dacht een onschuldige comment achter te laten bij een post van Burger King.

Welke 'Vriendin'?

De man wilde een drive-through ervaring met 'zijn vriendin' delen, maar dacht er niet aan dat anderen tussen alle honderden reacties die van hem zouden lezen. En al helemaal niet dat één van hen zijn echte vriendin zou zijn.

Hij plaatste de reactie:

"Mijn vriendin deed er letterlijk 20 min. over om te bestellen in de drive-through gisteravond, maar die burgers waren het wel waard lol."

Zijn echte vriendin vroeg daarop verbaasd met wie hij precies door die drive-through is geweest, aangezien zij zich niet kon herinneren dat zij het was of dat ze zelfs het eten van die plek ooit lekker heeft gevonden.

Back-up

Vervolgens tagde Instagrammer Shanlee_rose haar vriendinnen voor steun, waarop ook zij met modder gooiden.

Maar jordan_vonsmith86 gaf niet zomaar op, zonder een laatste poging zichzelf te redden. Ook hij tagde een vriendin, maar dat pakte iets anders uit dan hij had gedacht.

Jordan was waarschijnlijk net zo verbaasd als de onschuldige online omstanders.

Ster advertentie
Ster advertentie