OMG

Miljonair betaalt je € 5500,- om hem te begeleiden op festival

foto: Unsplash
  1. Newschevron right
  2. Miljonair betaalt je € 5500,- om hem te begeleiden op festival

Het is elk jaar weer moeilijk om te kiezen naar welke festivals je graag zou willen gaan, maar wat doe je als je geen geld hebt? Dan biedt een miljonair dit jaar mogelijk de oplossing. Een rijke man, die anoniem wil blijven, is namelijk bereid om 5.000 Britse pond (omgerekend iets meer dan 5500 euro) te betalen aan degene die met hem meegaat naar een festival.

Normale festivalervaring

De anonieme miljonair vindt dat hij iets mist in zijn leven en zoekt daarom iemand die hem een 'normale' festivalervaring kan laten beleven. Dat betekent dat je naast het gefeest, dus ook samen een tentje gaat opzetten, dat je zijn drankjes haalt en dat je zijn begeleider wordt op het festival. Ook moet je zijn veiligheid garanderen. Voor dat geld kan je wel even een paar weken op kickboksen of krav maga.

Eisen

De miljonair heeft deze uitzonderlijke oproep voor een tijdelijke droombaan op de luxesite HushHush.com laten plaatsen en hoopt de festivalervaring dit jaar van zijn bucketlist af te kunnen strepen. Deze rijke persoon heeft wel wat eisen, maar die moeten overbrugbaar zijn. Zo eist hij dat je festivalervaring hebt, ouder bent dan 18 jaar en dat je een Europees paspoort bezit. Aanmelden kan hier.

Ster advertentie
Ster advertentie