OMG

Man vraagt ex-vrouw na twintig jaar huwelijk en heftige vechtscheiding opnieuw ten huwelijk

foto: Twitter: Music1996Man
  1. Newschevron right
  2. Man vraagt ex-vrouw na twintig jaar huwelijk en heftige vechtscheiding opnieuw ten huwelijk

Een vechtscheiding hoeft blijkbaar niet het einde te betekenen van een relatie. Of waarschijnlijk: meestal wel. Maar niet in het geval van Jeff en Lorrie. In de bovenstaande video is te zien hoe Jeff zijn ex-vrouw Lorrie opnieuw ten huwelijk vraagt. Hun zoon Jeffrey filmde het ontroerende moment, dat gepaard ging met heel veel tranen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Twintig jaar getrouwd

Het koppel was twintig jaar getrouwd en kreeg acht kinderen. Het huwelijk liep stuk, tot grote teleurstelling van de familie. Er gingen jaren voorbij, waarin er veel ruzie was. Maar die tijd heeft er wel voor gezorgd dat beide ouders zichzelf weer hebben kunnen vinden.

‘’Jaren gingen voorbij, waarin ze regelmatig ruzie hadden. Na de scheiding besloten mijn beide ouders om aan zichzelf te gaan werken. Mijn vader ging naar AA-bijeenkomsten en verloor veel gewicht. Na twintig jaar als vrachtwagenchauffeur te hebben gewerkt, ging hij geneeskunde studeren. Mijn moeder vond haar rust in meditatie en de natuur. Beiden werken ze nu keihard in de gezondheidszorg en zijn zeer toegewijd aan hun werk.''

Kerstaanzoek

De liefde tussen de twee was nooit echt weg, maar het was moeilijk om na al de ruzies weer samen verder te gaan. Nu ze beiden hun persoonlijke obstakels uit de weg hebben geholpen, merken ze dat ze elkaar ontzettend missen. En daarom vroeg Jeff de liefde van zijn leven opnieuw ten huwelijk met een gedicht verstopt in een kerstcadeau. Iets wat Lorrie nog lang niet had zien aankomen, want ze kan niet stoppen met huilen.

Elektronicawinkel

Zoon Jeffrey Agan plaatste de video op zijn Twitter met daarbij de tekst: ''Echte liefde vindt altijd een weg terug.'' Hij had wel wat steun verwacht van zijn naasten, maar dat het massaal zou worden gedeeld, had niemand kunnen denken. Jeffrey heeft ook een inzamelingsactie opgezet voor zijn ouders, omdat ze eigenlijk geen geld hebben voor het huwelijk.

“Ik heb twee geweldige ouders die veel van zichzelf hebben opgeofferd voor hun familie. Hun eerste huwelijk vond plaats in een elektronicawinkel, aangezien ze te arm waren voor een traditionele bruiloft. Ze hebben acht kinderen, waaronder ikzelf. Op deze manier wil ik hen nu iets teruggeven.”

Ster advertentie
Ster advertentie