OMG

VIDEO: Moordverdachte ontsnapt uit stampvolle rechtbank

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Moordverdachte ontsnapt uit stampvolle rechtbank

Een moordverdachte is tijdens zijn rechtszaak gevlucht uit de rechtbank. Dayonte Resiles sprong geboeid over de getuigenbank en rende het gebouw uit alsof het de serie Prison Break was. De politie van Fort Lauderdale in Florida is een massale klopjacht begonnen met helikopters en politiehonden. De 22-jarige man wordt verdacht van de moord op een 59-jarige vrouw en maakt bij een veroordeling kans op de doodstraf.

Ontsnapping

Twee onbewapende bewakers moesten Resiles en een aantal andere gevangenen bewaken die voor moesten komen. Op de één of andere manier wist de moordverdachte te ontsnappen. Op beveiligingscamera's is de ontsnapping van Resiles goed te zien. Geboeid heeft de man zijn gevangenispak uit weten te krijgen. De politie looft inmiddels een beloning van $20.000 dollar uit voor de gouden tip.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Echte gentleman

De advocaat van Dayonte Resiles, H. Dohn Williams, Jr, schrok van het voorval. "Hij was een echte gentleman die zich goed wist te verwoorden. Althans, voorzover ik hem kende," zegt hij tegen de media. Ook heeft Williams een tip voor zijn cliënt: "Hij moet zichzelf aangeven. Ik wil niet dat hem of iemand anders hierdoor iets overkomt."

Ster advertentie
Ster advertentie