OMG

Drake doet 50.000 dollar cadeau aan studente in Miami

foto: Instagram: _destinyparis
  1. Newschevron right
  2. Drake doet 50.000 dollar cadeau aan studente in Miami

Drake was het afgelopen weekend druk bezig. De rapper nam in Miami een middelbare school over om de video voor zijn hit God's Plan te filmen. Daarna besloot hij meteen het schoolgeld van de jonge studente Destiny James te vergoeden.

studiebeurzen

De gelukkige studente was al een tijdje bezig met het aanvragen van studiebeurzen. Voor elke aanvraag moest ze een essay schrijven, waarmee ze uiteindelijk werd aangenomen. Wat de studente niet verwachte, was dat haar essay ook op andere plekken terecht zou komen. Ze werd gevraagd om een filmpje te maken om het verhaal van haar inzet voor de studiebeurzen te vertellen, maar dat bleek alleen een dekmantel te zijn. De echte verrassing was namelijk een bezoekje van Drake.

dikke cheque

Tijdens de ontmoeting kreeg Destiny een cheque van 50.000 dollar (ongeveer 40.000 euro) uitgereikt van de rapper om haar schoolgeld op de University of Miami te betalen. Hij vertelde dat hij goede dingen over haar had gehoord en dat hij haar bewonderde voor haar harde werk. Destiny bedankt hem in een Instagram bericht:

"Ik had nooit gedacht dat zoiets mij zou overkomen. Ik ben gewoon een meisje uit Denmark, South Carolina die het wil maken en dat iemand als jij dat ziet, betekent heel veel voor mij."

Ster advertentie
Ster advertentie