OMG

Nieuw-Zeelander ontdekt slapende 'inbreker' op bank

foto: Facebook Gordon Pryor
  1. Newschevron right
  2. Nieuw-Zeelander ontdekt slapende 'inbreker' op bank

Een Nieuw-Zeelander Gordon Pryor stond raar te kijken toen hij 's ochtends beneden kwam. Er lag namelijk een 'inbreker' te slapen op zijn bank. Wat doe je dan? Gooi je de dader zelf het huis uit of bel je de politie? De bewoner besloot om de inbreker gewoon te laten slapen.

Facebook

De dader lag onder een zitzak op de bank en was in een diepe slaap. Pryor liet de man lekker liggen en belde alleen zijn zoon, die zelf agent is. Ondertussen nam de Nieuw-Zeelander een paar foto's en postte ze op Facebook met de vraag of iemand de dader herkende.

verdwaald

Uiteindelijk maakte Gordon de 'inbreker' wakker. Hij wilde natuurlijk ook wel weten waarom de man in zijn huis aan het slapen was. En wat bleek? De man was helemaal niet van plan om in te breken. De jongen vertelde dat hij naar het Northern Bass-festival was gegaan in Kaiwaka. Hij zou in een andere stad overnachten, maar hij had de verkeerde shuttlebus genomen. Onderweg stapte hij uit, zodat hij naar zijn slaapplek kon wandelen. Maar dat bleek verder dan hij dacht. Via allerlei weilanden kwam hij bij het huis van Pryor aan en besloot hij om in het huis van de Nieuw-Zeelander te gaan slapen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie