OMG

In Duits bos gevonden 'onontplofte handgranaat' blijkt buttplug te zijn

foto: Polizei Hauzenberg
  1. Newschevron right
  2. In Duits bos gevonden 'onontplofte handgranaat' blijkt buttplug te zijn

Een inwoner van het Duitse Beieren die in het bos een onontplofte handgranaat dacht te zien liggen, bleek (gelukkig) vals alarm te hebben geslagen. Na onderzoek van explosievenspecialisten bleek het namelijk te gaan om iets heel anders: een seksspeeltje.

verdacht object

In een persbericht van de lokale autoriteiten is te lezen dat een jogger een granaatvormig object had zien liggen in een doorzichtig plastic tasje. De vrouw spotte het mogelijk verdachte object in een bos, vlakbij de Duitse stad Passau en meldde dit bij de politie.

"Na zorgvuldig onderzoek van de spullen in het tasje, kwamen de agenten er al snel achter dat het een rubberen object was", aldus de politie van Hauzenberg. Naast het rubberen object, wat een buttplug bleek te zijn, zaten er ook twee gebruikte condooms, een usb-kabel en een tube glijmiddel in het tasje.

handgranaat

Dat de vrouw de buttplug voor een handgranaat had aangezien, is niet heel raar. Het seksspeeltje was namelijk gevormd als een granaat.

Daarnaast worden er wel vaker onontplofte granaten uit de Tweede Wereldoorlog gevonden in Duitsland. Soms leidt dat tot mega-evacuaties waarbij bewoners uit voorzorg hun woning moeten verlaten.

Ster advertentie
Ster advertentie