OMG

Bestuurder Porsche schiet zwerver neer die klaagt over geluidsoverlast

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Bestuurder Porsche schiet zwerver neer die klaagt over geluidsoverlast

Een dakloze is in het Amerikaanse Nashville neergeschoten toen hij vroeg of de muziek wat zachter mocht. De man is met diverse schotwonden naar het ziekenhuis afgevoerd.

Porsche

Gerald Melton lag in een portiek te slapen toen zijn nachtrust ruw werd verstoord door twee dames in een Porsche. De twee zouden midden in de nacht keiharde muziek aan het luisteren zijn in de auto. Ook lieten ze de motor draaien. Toen Melton ging vragen of de muziek uit mocht, ontstond er een woordenwisseling. Uit het niets werd de Melton neergeschoten door Katie Quackenbush, de bestuurder van de Porsche. De twee dames zijn daarop weggerend.

Bedreigd

Volgens de vader van de bestuurder, zit het verhaal echter anders in elkaar. "Hij bedreigde haar en zij vertelde hem dat ze een wapen had. Vervolgens is ze uitgestapt, heeft twee waarschuwingsschoten gelost toen hij op haar af kwam lopen, en is toen weggerend." Volgens hem zou zijn dochter nooit iemand zomaar neerschieten.

Vrijgelaten

Katie is inmiddels op borgtocht vrijgelaten. Wel moet ze in oktober voor de rechter verschijnen. Katie's passagier wordt niet vervolgd. De dakloze Melton is inmiddels buiten levensgevaar.

Ster advertentie
Ster advertentie