OMG

Deze transgender vrouw heeft relatie met guy die haar afwees toen ze man was

foto: Storytrender
  1. Newschevron right
  2. Deze transgender vrouw heeft relatie met guy die haar afwees toen ze man was

Alles is mogelijk, als je er maar in gelooft. Dat bewijst de 22-jarige transgender Erin Anderson. Ze is nu gelukkig met de liefde van haar leven en dat is natuurlijk goed. Maar het grappige aan dit verhaal, is dat hij haar ooit afwees toen ze nog een man was.

Van Facebookcrush naar Instalover

Ooit ging ze door het leven als Aaron. Onder deze naam benaderde ze haar huidige lover via Facebook. Maar dat ging in die hoedanigheid dus niet echt van een leien dakje. Twee jaar later, toen Erin wel de uiterlijke kenmerken van een vrouw had, likete haar 28-jarige Hubby Jared Norris ineens één van haar foto's op Instagram. En dat liet Erin natuurlijk niet aan zich voorbijgaan. Ze gleed in zijn DM waarna het uitwisselen van elkaars telefoonnummer al snel volgde.

Geloof het of niet, maar de tortelduifjes deden allesbehalve rustig aan. Erin zag Jared voor het eerst in real life op haar verjaardag. Het klikte zo goed dat hun relatie een week later officieel werd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

schaamte?

Voorheen heeft Erin weleens met mannen gedate, maar die waren vaak te bang om de buitenwereld te laten weten dat ze transgender is. Bij Jared is het een ander verhaal, want het kan hem namelijk helemaal niks schelen wat andere mensen denken.

"We praten weleens over hoe we elkaar ontmoet hebben en schieten dan in de lach als je bedenkt dat hij me voorheen als man helemaal niet zag zitten."

fuck haters

Het stel is nu ruim twee jaar bij elkaar en makkelijk is het zeker niet. Zo heeft Jared online zelfs doodsbedreigingen zijn kant op gekregen. Ja, het is heel heftig, maar de twee hebben besloten om alle negativiteit zoveel mogelijk te negeren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie