OMG

Kylie Jenner mag bijna drinken en viert dat zeer uitgebreid

foto: Instagram: kyliejenner
  1. Newschevron right
  2. Kylie Jenner mag bijna drinken en viert dat zeer uitgebreid

Kylie Jenner zal op 10 augustus 21 jaar worden. Dat is in Amerika de officiële leeftijd waarop je eindelijk een alcoholisch drankje mag nuttigen en dat moet natuurlijk gevierd worden! Kylie gaat dit dan ook uitgebreid doen.

Instagramfilter

Gisteren lanceerde ze haar eigen Instagramfilter, waar je zes producten van haar gloednieuwe make-up lijn Kylie Cosmetics kunt uittesten. Deze is ook in Nederland uit te proberen.

Red cups

Nog een lancering - die vanaf 6 augustus via de website van Kylie te krijgen is en vanaf morgen in de pop-up store in Los Angeles - is de speciale make-up collectie. Deze bestaat uit maar liefst 21 kleuren en is helemaal in het thema van 21 jaar oud worden. Dit is vooral terug te zien op een aantal verpakkingen. Eén daarvan showt een aantal red cups.

Verjaardagspakket

In de make-up collectie zitten zes nieuwe lippenstiften met de namen Glam, Birthday Behavior, Flirtini, Rager, August en Rumor. Verder bestaat het verjaardagspakket van Kylie uit drie nieuwe liquid lipsticks in de tinten rood, zes luquid lipsticks mini, een highlighter, drie keer een liquid oogschaduw, een oogschaduwpalet en drie lipkits.

Ster advertentie
Ster advertentie