OMG

Christina Aguilera onherkenbaar op cover tijdschrift na 'transformatie'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Christina Aguilera onherkenbaar op cover tijdschrift na 'transformatie'

Het is een tijdje stil geweest rond Christina Aguilera, maar de zangeres is bezig met een comeback. Binnenkort komt ze met een nieuw album, de eerste sinds Lotus in 2012. Op dit moment is ze alvast bezig met wat promotie. Met haar cover op Paper Magazine weet ze in ieder geval genoeg aandacht te trekken. Hoewel de 37-jarige zangeres normaal gesproken niet vies is van een dikke laag make-up, gaat ze nu voor een make-under.

Natural beauty

Christina is een zangeres die gedurende haar carrière veel verschillende looks heeft gerockt: van haar zwart geverfde haar en smokey eyes in Can't Hold Us Down tot de wilde bos haar en roze oogschaduw in Lady Marmalade. Maar in al haar looks zat meestal één overeenkomst, namelijk dat haar make-up vaak over de top was. Dat is nu wel veranderd, legt Xtina uit in het uitgebreide interview met Paper Magazine. Haar make-up ligt niet volledig achter slot en grendel - ze kan echt niet zonder haar countour kit - maar het mag wel allemaal iets minder.

"Ik ben een performer en dat is wat ik van nature ben. Maar ik ben in een fase gekomen waarin het bevrijdend voelt om alles weg te strippen, te laten zien wie ik ben en mijn rauwe schoonheid te waarderen."

Ster advertentie
Ster advertentie