OMG

Chris Brown in de cel en weer vrijgelaten na verdenking van mishandeling

  1. Newschevron right
  2. Chris Brown in de cel en weer vrijgelaten na verdenking van mishandeling

Update: Amerikaanse media en zijn advocaat melden dat Chris Brown vanmorgen is vrijgelaten na een borg van $250 duizend dollar te hebben betaald.

Chris Brown is gisteravond gearresteerd, nadat de politie zijn huis bijna een halve dag had omsingeld. Hij wordt ervan verdacht een vrouw te hebben aangevallen met een dodelijk wapen. Een paar celeb vrienden hebben op Twitter hun support getoond voor de zanger.

ONSCHULDIG

Een paar uur na Breezy's arrestatie twitterde Bruno Mars:

"Ik bid voor je @chrisbrown we hebben je nodig"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ook worstellegende Hulk Hogan steunde de zanger op Twitter.

De verdachte zelf zei voor zijn arrestatie op Instagram dat hij onschuldig is en wees de politie erop dat zij elke beschulding naar hem toe serieus nemen. Maar als hij hen nodig had, werd er niet snel genoeg gereageerd.

Beschuldiging

Een vrouw die gisteren in het huis in Los Angeles zou zijn, zegt dat de Grass ain't greener-zangerer een vuurwapen op haar heeft gericht terwijl hij eiste dat ze zijn woning verliet. Dit zou zijn nadat ze zijn diamanden sieraden aan het bewonderen was.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Chris Brown heeft meerdere keren in de cel gezeten voor de mishandeling van ex-vriendin Rihanna en omdat hij regels voor zijn vrijlating heeft overtreden.

Ster advertentie
Ster advertentie