OMG

Kylie Jenner test hoe goed Travis Scott haar kent: "Hoe kan je dat niet weten?!"

  1. Newschevron right
  2. Kylie Jenner test hoe goed Travis Scott haar kent: "Hoe kan je dat niet weten?!"

Waar heeft Kylie Jenner een litteken zitten, hoeveel tatoeages heeft ze en hoe heten haar honden? Het lijken misschien simpele vragen om te beantwoorden als je haar partner bent, maar Travis Scott blijkt er toch wel moeite mee te hebben. Hij moest 23 vragen over zijn wifey beantwoorden voor een video van het tijdschrift GQ.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cover

Kylie en Travis staan deze maand op de cover van GQ. Hoewel de twee al langer samen zijn - en samen een kind hebben -, is dit de eerste keer dat ze samen poseren voor een fotoshoot.

ontmoeting

In het bijbehorende interview vertelt het koppel hoe ze elkaar hebben leren kennen. Dat was op Coachella in 2017, waar Travis toen moest optreden als onderdeel van zijn tournee. De twee kenden elkaar al wel, maar hadden nooit eerder met elkaar gepraat. Op het festival werden ze op slag verliefd en Kylie besloot met hem mee op tour te gaan.

"Hij zei: 'Ik ga op tour - wat moeten we doen?' We vonden elkaar toen duidelijk leuk. Dus ik zei: 'Ik denk dat ik maar mee ga.' Ik ging mee de bus in en toen reden we richting de zonsondergang. Ik ben zijn hele tournee bij hem gebleven."

Niet zenuwachtig

Travis hoort nu helemaal bij de Kardashian-clan en dat betekent dat hij nu nog meer in de spotlights staat. Toch maakt hem dat helemaal niet zenuwachtig, zo vertelt hij: "Kylie vindt mij leuk om wie ik ben. Waarom zou ik nerveus zijn? Ik leef op mijn eigen eilandje."

Ster advertentie
Ster advertentie