OMG

Viral: Vrouw bokt interviewer die vraagt of ze een slet is

foto: YouTube: FolkloreAmericana
  1. Newschevron right
  2. Viral: Vrouw bokt interviewer die vraagt of ze een slet is

Sommige interviews zijn zo epic, dat het gewoon nog een keer viral gaat. In dit geval gaat het om de show Fallen State van de rechtse interviewer Jesse Lee Peterson. Hij is aanwezig bij de Slut Walk en vraagt aan verschillende vrouwen op straat of ze een slet zijn. Daar kreeg de presentator héle verschillende reacties op, waarvan eentje er echt uitsprong (vanaf 2.15min).

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

je moeder!

De dame in kwestie snoerde hem meteen de mond en reageerde als volgt: "Jesse, ja. We zijn allemaal sletten. Jij bent een slet, al die mannen die achter je staan ook, je cameraman is een slet, je personal assistent is een slet en je mic is een slet", "Ik own m'n lichaam. Het is geen object voor politieke discussies. Het is van mij en ik bepaal wat ik ermee doe. Aaaayyy" en "Het maakt niet uit of ik nog maagd ben of niet, het maakt niet uit hoeveel seks een vrouw heeft gehad. Slet is slechts een woord wat jij en je mede-penissen hebben verzonnen. Je moeder is een slet!"

slettenmars

De Slut Walk begon in 2011. Het is ontstaan nadat een Canadese politieagent ooit op een school zei dat vrouwen zichzelf niet als sletten moeten kleden om te voorkomen dat ze het slachtoffer worden van seksueel geweld. De slettenmars is een protest tegen seksueel geweld en het stigma op het woord slet.

Ster advertentie
Ster advertentie