Naar homepage
OMG

Chris Brown cancelt gevecht met Soulja Boy

  1. Newschevron right
  2. Chris Brown cancelt gevecht met Soulja Boy

Gisteren was Chris Brown weer volop in het nieuws. Dat was niet alleen omdat hij zijn tour aangekondigd had, maar vooral omdat hij een straatverbod zou hebben gekregen. Chris Brown reageert nu zelf op de geruchten met een filmpje op Instagram. Daarin zegt hij ook dat het gevecht met Soulja Boy definitief niet doorgaat.

Geruchten
Hij begint zijn filmpje met een promotie van zijn net aangekondigde tour. Ook reageert hij op alle geruchten: "Luister vooral niet naar al die onzin, ik weet niet waar ze het over hebben". Hij zegt niet precies waar het over gaat, maar waarschijnlijk bedoelt hij hier de 'onzin' dat hij een straatverbod zou hebben gekregen. Hij sluit het filmpje af door te zeggen dat hij het geplande gevecht met Soulja Boy cancelt.

"Zogenaamde vrienden zijn ertussen gekomen en willen er alleen maar van profiteren."

boos

Een paar dagen geleden postte Soulja Boy ook al op Twitter dat de manager van Chris Brown contact met hem zou hebben gehad om de vechtwedstrijd te cancelen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nu Chris Brown zelf officieel het nieuws naar buiten heeft gebracht, reageert Soulja Boy: "Chris Brown heeft zich, zoals ik al had verwacht, als een mietje teruggetrokken".

Gevecht

Soulja Boy en Chris Brown hebben al maanden beef en wilden dat face-to-face gaan uitvechten in een officiële boksmatch in Las Vegas. De hele ruzie tussen Soulja Boy en Chris Brown begon toen Soulja een foto van Chris' ex Karrueche likete en reageerde met een 'heart eyes' emoji.

Ster advertentie
Ster advertentie