OMG

'Vermiste boer vermoedelijk opgegeten door eigen varkens'

foto: Unsplash
  1. Newschevron right
  2. 'Vermiste boer vermoedelijk opgegeten door eigen varkens'

Een Poolse boer die sinds oudejaarsavond vermist was, is waarschijnlijk opgegeten door zijn eigen varkens. De buurvrouw van de bejaarde boer uit de Poolse plaats Lubin vond acht dagen na de verdwijning botten bij de waterput van haar buurman.

Waterput

De buurvrouw nam direct contact op met de politie. Die ontdekten dat de botten die de buurvrouw had gevonden, beenderen en schedelfragmenten van de boer bleken te zijn. De Poolse krant Gazeta Wroclawska schrijft dat de man in de zeventig was, alleen leefde en graag alcohol dronk. Ook zou hij zijn varkens altijd los laten rondlopen op het erf.

Mogelijke doodsoorzaak

De onderzoekers denken hebben een theorie waarbij de boer water ging halen bij de waterput. Tijdens die tocht zou hij zijn overleden aan een hartaanval, gevallen zijn of in elkaar zijn gezakt. Daarna zouden de hongerige varkens hem hebben opgegeten.

Varkens worden afgemaakt

Het wordt voor de politie moeilijk om de doodsoorzaak precies vast te stellen, omdat er weinig van de man over is. De autopsie heeft al plaatsgevonden en de varkens zullen ook worden onderzocht. Daarna worden de dieren waarschijnlijk ingeslapen.

Ster advertentie
Ster advertentie