OMG

Dit is de duurste auto die dit jaar in Nederland is geregistreerd

foto: YouTube: De Telegraaf
  1. Newschevron right
  2. Dit is de duurste auto die dit jaar in Nederland is geregistreerd

Verslaggever Jeroen Holtrop nam onlangs een kijkje bij de duurste auto die dit jaar geregistreerd is in Nederland. Het blijkt volgens Sjoerd van Bilsen van Autovisie te gaan om een Bugatti Chiron van een bekende Nederlander. Het is de absolute nummer een in de lijst met duurste auto, met een waarde van maar liefst 3,4 miljoen euro.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Belastingdienst casht ook

De Bugatti Chiron die je in de video ziet, staat bovenaan een lijst die de redactie van Autovisie heeft samengesteld met de duurste auto's die dit jaar geregistreerd zijn in Nederland. De supercar heeft maar liefst 1500pk heeft en kan binnen iets meer dan een halve minuut de topsnelheid van 420 kilometer per uur bereiken. De prijs van de supercar is dus 3,4 miljoen euro, maar de Belastingdienst verdient hier natuurlijk ook iets aan. De schatkist wordt gespekt met 165.000 euro aan bpm en 558.000 euro aan btw.

Groot verschil tussen #1 en #2

De dure Bugatti Chiron staat op één in de lijst met duurste auto's die dit jaar zijn geregistreerd en het is met afstand een unieke supercar. Dat blijkt ook als je de lijst met duurste auto's van het jaar ziet, want tussen de nummer een en nummer twee zit een verschil van twee miljoen euro. De nummers twee en drie zijn beide een McLaren Senna van ongeveer 1,3 miljoen euro. Verder staan in de lijst ook merken zoals Lamborghini, Rolls-Royce, Bentley, Ferrari, Range Rover, Aston-Martin en Mercedes.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie