OMG

VIDEO: Drama door stom smsje

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Drama door stom smsje
Ben je erg verslaafd aan social media? Kan je ook tijdens het rijden niet van je telefoon afblijven? Misschien is het handig om het onderstaande filmpje over Liz Marks te bekijken. Hierin vertelt de tiener hoe haar leven compleet is veranderd door haar social media-verslaving.

Problemen door ongeluk
Lizzy las op een dag tijdens het rijden een tekstberichtje op haar telefoon. Doordat ze was afgeleid veroorzaakte ze een ongeluk. Marks belandde zwaargewond in het ziekenhuis.

Liz is nu blind aan één oog, kan niet meer ruiken en ze kan niet goed horen. Daarnaast kunnen haar ogen geen tranen meer aanmaken. De tiener kan bovendien niet op een natuurlijke manier in slaap vallen. Ze moet speciale medicijnen innemen om van haar nachtrust te kunnen genieten.

"Ik dacht dat ik onoverwinnelijk was"

Eenzaam

"Ik dacht dat ik onoverwinnelijk was. Ik had het helemaal mis," vertelt Liz. Vroeger was ze erg populair op school. Direct na het ongeluk kwamen haar vrienden haar nog wel opzoeken. Inmiddels komen ze niet meer langs waardoor ze zich erg eenzaam voelt.Ster advertentie
Ster advertentie