OMG

Temptation-Tim gaat flirtcursus geven

foto: Website: Vijf
  1. Newschevron right
  2. Temptation-Tim gaat flirtcursus geven

Tim Wauters, die we natuurlijk allemaal kennen van het veelbesproken derde seizoen van Temptation Island, gaat flirtcursussen geven. Dat maakt het Belgische tijdschrift Story bekend.

FLIRTCURSUS

Tim heeft samen met de Vlaamse seksuologe Kaat Bollen al eerder een flirtcursus gegeven. Dat was zo'n succes dat de twee hebben besloten de lijn door te trekken. ''We hebben er samen al één gegeven op aanvraag van een studentenclub. Daar is zoveel volk op afgekomen dat we een vervolg aan dat succes willen breien.'' Wanneer de cursus van start gaat, is nog niet duidelijk.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Liefdesadvies

Waarschijnlijk is Tim a.k.a. Timtation niet de persoon waar je ook maar enig liefdesadvies van wil krijgen. Om je geheugen even op te frissen: aan het begin van Temptation Island was hij er heilig van overtuigd dat hij aan het einde van het programma met zijn grote liefde Deborah Leemans zou trouwen. Hij had de ring al bij zich. Uiteindelijk viel hij echter als een blok voor verleidster Cherish. Zijn verklaring voor deze plotselinge gedachteverandering: ''Dit is Temptation Island en dan moet je je openstellen voor verleiding. Ik heb me opengesteld voor verleiding.'' Aan de andere kant heeft Tim haar makkelijk weten in te palmen, dus wie weet is hij wél de persoon van wie je van wil leren flirten...

Ster advertentie
Ster advertentie