OMG

FOTO: Meisjes nemen wraak op dezelfde bedriegende ex

  1. Newschevron right
  2. FOTO: Meisjes nemen wraak op dezelfde bedriegende ex
Becky Connery (17) ontdekte dat haar vriendje Charlie Fisher (20) vreemdging met twee andere meiden. Ze zocht contact op met de dames, die van niets wisten, en ze besloten om na de vakantie van 'hun' vriendje, samen wraak te nemen op het vliegveld.

Vluchten op het vliegveld

"Leugenaar! Leugenaar!" schreeuwden de drie meiden constant en keihard op het vliegveld, nadat Charlie de aankomsthal in kwam lopen. De drie Britse meiden hebben hem flink voor schut gezet op het vliegveld. Volgens Becky had Charlie nog het lef om te vragen waarom ze dit deden, maar kort daarna nam hij volgens haar de benen. Charlie vluchtte uiteindelijk van het vliegveld met zijn grootmoeder.

Vreemdgaan met drie

Becky ontdekte vlak voordat Charlie op vakantie ging dat hij vreemdging. Ze las op zijn mobieltje dat hij later die avond met een ander meisje had afgesproken. Een dag nadat hij vertrokken was, nam ze contact op met het meisje dat niet al te verbaast reageerde. Kort daarna ontdekten ze samen dat Charlie nóg een vriendin had.

Twijfels
Becky vertelt de Daily Mail dat ze altijd al haar twijfels had: "Ik was verliefd op hem, maar ik twijfelde al vanaf het begin. Hij beschermde zijn telefoon en liet mij geen foto's van ons plaatsen op social media. Ook wiste hij altijd de reacties die ik op social media maakte over onze relatie."
Berichtwisseling tussen de meidenDe cheater


Becky
Ster advertentie
Ster advertentie