OMG

Drugsdealer belt politie omdat er coke is gestolen uit zijn auto

  1. Newschevron right
  2. Drugsdealer belt politie omdat er coke is gestolen uit zijn auto

Als je dacht dat het verkopen van drugs dom was, dan ontdek je nu dat het nóg dommer kan. Je kan namelijk ook dealen, bestolen worden en dan de politie opbellen om door te geven dat je cocaïne gestolen is. Dat is precies wat een drugsdealer in Florida zou hebben gedaan.

Dom, dommer, domst

Collega-dealers van de 32-jarige David Blackmon zullen dit verhaal waarschijnlijk van generatie tot generatie blijven vertellen, omdat het zo ongelofelijk dom klinkt, maar het verhaal wordt nog dommer. De Daily Mail schrijft dat de drugsdealer de politie van Okaloosa County heeft opgebeld omdat hij dacht dat iemand een zakje drugs (paar gram) en wat geld (50 dollar) had gestolen uit zijn auto. Eenmaal aangekomen vond de politie het zakje cocaïne gewoon in de auto. Ook dook er een crackpijpje op.

Gearresteerd

Je kan je voorstellen dat David ook ergens besefte dat het bellen van de politie niet zijn slimste zet was. Waarschijnlijk ging hij daarom door het lint en werd hij uiteindelijk gearresteerd voor drugsbezit en verzet bij een aanhouding.

"Dat zou ik nooit doen!"

Op Facebook geeft David de schuld van de komische arrestatie aan de politie en de media. "Iedereen die mij kent weet dat ik mezelf nooit zou aangeven bij de politie!" Het is ook belachelijk dat de agenten van de alarmlijn hem niet gevraagd hebben of hij écht goed gezocht heeft.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie