Naar homepage
OMG

Pakketbezorger in tranen na eerbetoon van honderden buren

bron: WTVR
  1. Newschevron right
  2. Pakketbezorger in tranen na eerbetoon van honderden buren

Het is keihard strijden voor pakketbezorgers deze dagen. Door de coronapandemie en quarantainemaatregelen hebben bezorgers over de hele wereld het nog drukker dan normaal. In het Amerikaanse Virginia hebben buurtbewoners hun trouwe pakketbezorger daarom eens flink in het zonnetje gezet. Honderden buren gaven een prachtig eerbetoon aan de man.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verrassing

Anthony Gaskin, zoals de pakketbezorger heet, leverde de afgelopen weken bijna tweehonderd pakketjes af in het plaatsje Hallsley in Virginia. Patty Friedman, die tijdens de pandemie naar deze buurt verhuisde, vond het tijd om de man te bedanken. Ze beschrijft zijn regelmatige bezoekjes als het "hoogtepunt" van elke dag.

Ze was kennelijk niet de enige die het werk van de bezorgde bijzonder waardeerde, want al snel sloten andere buurtbewoners zich aan bij haar initiatief om hem te bedanken. De buren kwamen met de auto, fiets of lopend naar één straat om de bezorger daar te verrassen. Toen Gaskin in de straat arriveerde, werd hij verwelkomd met een warm applaus, getoeter en bordjes met daarop 'bedankt'. De bezorger hield het niet droog bij het zien van alle waardering.

toewijding

Volgens initiatiefneemster Friedman heeft Gaskin dit jaar een recordaantal pakketjes bezorgd. "Ik wil hem persoonlijk bedanken, omdat ik me dankzij hem echt welkom voelde toen ik hier naartoe verhuisde tijdens deze pandemie. Ik was verschrikkelijk eenzaam en zijn bezoek was het hoogtepunt van mijn dag", vertelt ze aan WTVR News. Een andere buurtbewoner is ook altijd blij om de bezorger te zien. "Soms is hij het enige gezicht die ik die dag zie. We waarderen zijn harde werk en toewijding tijdens deze pandemie."

Ster advertentie
Ster advertentie