Naar homepage
FunX Rotterdam

Youri (20): ''Met mijn dinopak wil ik mensen een glimlach bezorgen''

foto: TikTok: dansendedino
  1. Newschevron right
  2. Youri (20): ''Met mijn dinopak wil ik mensen een glimlach bezorgen''

Voor veel jongeren is de lockdown een tijd van verveling. Een tijd waarin je niet meer op de oude manier kunt chillen en uitgaan. Daardoor word je eigenlijk verplicht om op een creatieve manier toch alles eruit te halen wat erin zit. Dat ondervond ook de twintigjarige Youri uit Rotterdam-West. Hij besloot van de één op de andere dag een dinopak te kopen. Hij twijfelde geen seconde, trok het pak meteen aan en begon mensen via social media en op straat te vermaken.

Onschuldig

Youri nam in zijn dinopak een TikTok-filmpje op in de hoop dat het viral zou gaan. Dat gebeurde niet meteen - hij had maar 800 views - maar de comments waren positief. Dat was ook zijn doel. ''Ik wilde dat mensen een glimlach op hun gezicht zouden krijgen'', vertelt Youri in Jouw Stad.

Youri (20): 'Met mijn dino pak wil ik mensen laten lachen'

Study Break

Youri is trots op het feit dat hij ondanks deze moeilijke tijd toch nog iets leuk kan doen om zijn medemens blij te maken. Vooral nu hij is gestopt met zijn studie. Er zijn nu andere deuren voor hem geopend. ''Voor nu heb ik een Instagram-kanaal gemaakt waar iedereen mij op kan volgen. Maar als er na corona weer kinderfeestjes zijn, dan kunnen ze mij inhuren'', vertelt hij aan OPEN Rotterdam.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Veelbelovende toekomst

De entertainer heeft inmiddels 20,5K volgers op zijn Instagram-account. Ook zijn eerste TikTok-filmpje op zijn kanaal Dansededino doet het goed. Als hij met het pak naar buiten gaat willen veel mensen op de foto. ''Heel veel mensen krijgen een glimlach als ze mij zien'', vertelt Youri in Jouw Stad. Op het einde van de dag is dat de reden waarom hij dit doet.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie