FunX Rotterdam

Alleenstaande vader Jay moet vrouwen van zich afslaan na deelname Een Huis Vol

foto: NPO: Een Huis Vol
  1. Newschevron right
  2. Alleenstaande vader Jay moet vrouwen van zich afslaan na deelname Een Huis Vol

Na zijn deelname aan Een Huis Vol volgde er voor alleenstaande vader Jay Lopez uit Rotterdam een stortvloed aan huwelijksaanzoeken. Hoewel hij zich vooral blijft focussen op de zorg voor zijn vijf kinderen, is de vrouwengekte zeker niet langs hem heen gegaan. Felicity was benieuwd of hij nog een beetje met de aandacht om kon gaan en belde hem op.

''Ik hoor van vrienden dat er 17 vrouwen zijn die met me willen trouwen.''

Ruimte voor een vrouw

Sinds twee jaar zorgt Jay in zijn eentje voor zijn kinderen: Talitha (12), Danilo (11), Jaïro (9), Jordan (5) en Felice (4), nadat zijn vrouw en de moeder van de kinderen het gezin verliet. Voor vijf kinderen zorgen, kost natuurlijk veel tijd. Is er eigenlijk ruimte voor een vrouwtje?

''Het zou wel passen, maar ik ben er niet mee bezig. Ik vind het vooral belangrijk dat die kinderen stabiliteit krijgen, na alles wat er is gebeurd. En ik wil eerst wat tijd en ruimte creëren voor mezelf.''

Titanic

Hij heeft geen gekke eisen als het gaat om zijn volgende vrouw: ''Ik wil gewoon dat iemand zichzelf is. Als het op mijn pad komt, dan is het oké. Ik vind het moeilijk om echt eisen te stellen.'' En je krijgt natuurlijk niet alleen Jay, want zijn vijf kinderen horen bij het totaalpakket.

''Ik heb een Titanic, geen zeilbootje.''

Alle liefde

Het moet ontzettend zwaar zijn, alleen voor vijf kinderen zorgen. Maar zelf zou hij het niet zo snel 'zwaar' willen noemen, eerder vanzelfsprekend.

''Ik maak gewoon de keuze om er voor hun te zijn. Ik geef hun alle liefde die ik kan geven.''

Curaçao

Op dit moment is Jay op Curaçao voor de feestdagen. Hij is heel blij dat hij na 21 jaar deze dagen weer kan doorbrengen met zijn familie.

''Ik ben lekker met de kids bij mijn ouders. Eerste Kerstdag vier ik alleen met het gezin en de volgende dag komt de hele familie over de vloer. Het wordt een mooie tijd!''

Ster advertentie
Ster advertentie