FunX Rotterdam

Papa Jay ontvangt cheque van bijna een ton

foto: Facebook: Koen Joossen
  1. Newschevron right
  2. Papa Jay ontvangt cheque van bijna een ton

Facebook: Koen Joossen

Papa Jay en zijn vijf kinderen hebben gisteren een dikke cheque in ontvangst mogen nemen. Het gezin, bekend van Een Huis Vol, heeft 94.200 euro gekregen dankzij een crowdfundingsactie.

Actie

Vaste Een Huis Vol-kijker Koen Joosen begon vier weken geleden een inzamelingsactie om de alleenstaande vader Jay en zijn vijf kinderen een klein steuntje in de rug te geven. Het doel was om vijfduizend euro op te halen, maar al snel stroomde er veel meer geld binnen.

Geld

Initiatiefnemer Koen Joosen kwam het bedrag van bijna een ton samen met zijn eigen gezin overhandigen. Op Facebook laat hij weten dat het een geweldige dag was. De kinderen konden het goed met elkaar vinden, Jay had heerlijk gekookt en natuurlijk was het mooiste moment het overhandigen van de cheque.

"En wat zijn ze blij met dit bedrag, Nederland is opgestaan en vanaf nu heeft Jay het financieel net wat makkelijker, kunnen de kids studeren en zien ze de toekomst zonder zorgen tegemoet. Ik wil dan ook de bijna 7.000 donateurs hartelijk danken!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie