FunX Rotterdam

Hoe voelt het om seks te hebben met een pop?

foto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Hoe voelt het om seks te hebben met een pop?

In juni opent in Rotterdam de grootste sekspoppenwinkel van Europa. Daar kunnen mensen hun keuze maken uit allerlei verschillende soorten lovedolls. Maar seks met een pop? Voelt dat niet heel koud, plastic en gevoelloos aan? Felicity belde met winkeleigenaar Linda van Daal om het na te vragen.

Realistisch

Linda vertelt dat de pop er niet alleen realistisch uitziet, maar ook zo aanvoelt. "De pop heeft een zachte huid die gemaakt is van siliconen. Het lijkt op een echte huid." Het materiaal is ook veilig, er kunnen geen bacteriën of schimmels in terechtkomen. En ook 'vanonder' is de pop net echt, volgens Linda. De vagina's zien er allemaal anders uit, net zoals bij echte vrouwen: "En van binnen is het niet hol en leeg. Je voelt ribbels."

mogelijkheden

In de winkel zijn er 32 soorten poppen die er allemaal heel verschillend uitzien. Lang of kort, gezet of dun, grote kont of kleine kont, bijna alles is mogelijk. En als de gewenste pop niet in het assortiment zit, is het ook mogelijk om er één naar wens te laten maken. Het meest gewild is volgens Linda toch wel een soort Kim Kardashian-pop met flinke borsten en dikke billen. Overigens bestaan er ook mannelijke poppen, uiteraard inclusief penis.

GEzellig

Nu vraag je jezelf misschien af waarom iemand dit ooit zou kopen. Zeker aangezien er ook een flink prijskaartje aan zo'n pop hangt. Linda legt uit dat het steeds populairder wordt. "Je denkt dat het alleen voor mensen met een fetisj is, maar er zijn ook veel mannen die niet de stap durven te nemen om naar een prostituee te gaan. In dat geval is een pop een veilige optie." Daarnaast kan de pop ook een soort gezelschap vormen voor eenzame mensen: "Dan hoeven ze niet alleen op de bank te zitten."

Ster advertentie
Ster advertentie