FunX Rotterdam

Rotterdamse Sharon Pieksma verkozen tot Miss Nederland 2019

foto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Rotterdamse Sharon Pieksma verkozen tot Miss Nederland 2019

Sharon Pieksma is verkozen tot Miss Nederland 2019. Het 24-jarige model uit Rotterdam versloeg negen andere finalisten. Ze mag dit jaar Nederland gaan vertegenwoordigen tijdens de Miss Universe-verkiezing. Daarnaast wil ze zich gaan inzetten voor een wereld met minder plastic.

Visie

In het RTL 4-programma Op Jacht Naar De Kroon was gisteren te zien dat Sharon als winnares gekozen werd. Ze ontving de titel en het bijbehorende kroontje met kristallen van Rahima Dirkse, die in 2018 tot Miss Nederland verkozen werd. "Bedankt Miss Nederland voor het vertrouwen in mij", schrijft de dolblije Sharon op Instagram. "En dat jullie mij meer macht hebben gegeven om mijn visie met deze wereld te delen: een planeet met minder plastic. Ik heb zoveel zin in dit jaar en alle mooie dingen die ik zal doen. En ik kan niet wachten op de Miss Universe-verkiezing!"

Topmodel

Sharon, die al sinds haar dertiende modellenwerk doet, was in 2013 te zien in Holland's Next Topmodel. Inmiddels vliegt ze de hele wereld rond voor haar modellencarrière.

Ster advertentie
Ster advertentie