FunX Rotterdam

Podium voor pop- en wereldmuziek in R'dam?

  1. Newschevron right
  2. Podium voor pop- en wereldmuziek in R'dam?
Het ziet ernaar uit dat het Rotterdamse uitgaansleven een boost gaat krijgen. D66 Rotterdam kijkt graag naar de opties om uitgaan in 010 bruisender te maken. Zo komt er misschien wel een podium voor pop- en wereldmuziek. Dat vertelde Jos Verveen, gemeenteraadslid bij D66 Rotterdam, in FunX City.

Er wordt nu al hard gewerkt aan leuker uitgaan. Zo organiseren Nuray en Haage, van het organisatieduo AN & NAS, feestjes in clubs als Bar en Perron. Maar ook DJ Jeff Solo is er te vinden. Hij staat vaak achter de draaitafels, maar houdt zich ook bezig met onder andere de programmering van het Now & Wow Fest.

D66 wil mensen uit de uitgaanssector, zoals Nuray, Haage en Jeff, graag betrekken bij nieuwe plannen voor het uitgaansleven. "We zetten op twee sporen in. Dat zijn de pop-up locaties, maar tegelijkertijd horen we ook een hele sterke oproep in de stad dat er gewoon een vast middelgroot podium moet komen voor pop- en wereldmuziek. Wat ons betreft is de sector aan zet. Kom maar op met je voorstellen. Misschien zijn het combinaties van verschillende podia of is er toch eentje midden in de stad en hebben mensen al oog op een hele mooie plek. Kom maar op met de voorstellen en wij zijn bereid er de nodige middelen in de investeren."

Ster advertentie
Ster advertentie