FunX Rotterdam

LIVE: The Next MC finalist G-No doet finaletrack

  1. Newschevron right
  2. LIVE: The Next MC finalist G-No doet finaletrack
"Je hoeft geen winnaar te zijn om je ook een winnaar te kunnen voelen," dat zei rapper G-No in FunX City Rotterdam. Hij spit moeiteloos de meest diepzinnige lines en werd tweede tijdens de finale van The Next MC.

Dat de publieksfavoriet tweede is geworden, vindt hij dus niet zo erg. "Ik zit nergens aan vast, maar de erkenning en exposure waar ik naar zocht, heb ik wel gekregen. Ik heb nu ook al mooie aanbiedingen gekregen." De rapper verklapte dat er misschien wel een samenwerking aankomt met niemand minder dan Nino: G-No ft. Nino dus.

Twijfels over deelname
G-No vertelde een klein beetje twijfels te hebben bij de inschrijving van het programma."Ik wist niet echt wat me te wachten stond en je moet ook maar afwachten hoe je wordt neergezet. Maar ik ben wel echt tevreden over hoe ik ben neergezet. Ik ken heel veel jongens om me heen die heel getalenteerd zijn, maar nog onbekend zijn voor het grote publiek en die eigenlijk door zo'n programma een stuk verder zouden zijn nu. Maar iets houdt ze tegen om toch mee te doen. Ik denk dat ze misschien bang zijn dat mensen dan op een bepaalde manier naar ze gaan kijken of dat ze dan niet meer real zijn." Maar zoals we allemaal al weten, heeft G-No daar gelukkig geen last van en doet hij hier alleen maar zijn voordeel mee op.

Hij is ook bezig met een EP en videoclip. Maar voordat je daarvan kan genieten, eerst even iets anders. "Ik dacht, het is wel leuk om de finaletrack van The Next MC hier live te doen. Die track heeft nog niet eens een naam, maar ik leg het nu gewoon vast, die track heet gewoon Ben onderweg."Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie