FunX Rotterdam

Explosie in kantoorpand platenlabel Rotterdam Airlines

foto: Ter illustratie: ANP
  1. Newschevron right
  2. Explosie in kantoorpand platenlabel Rotterdam Airlines

Er heeft vannacht een explosie plaatsgevonden in het kantoor van platenlabel Rotterdam Airlines. Het incident vond rond 04.00 uur plaats aan de Hoogstraat in het centrum van Rotterdam. Volgens de politie zijn er geen gewonden gevallen.

Explosie

Volgens RTV Rijnmond zorgde de explosie ervoor dat de ruiten van het pand barstten en brak er na de knal brand uit. Het is niet duidelijk hoe de explosie heeft kunnen ontstaan. Het onderzoek naar het ontstaan van de knal is nog gaande.

Volgens een omwonende is het niet de eerste keer deze week dat het kantoor van Rotterdam Airlines onderwerp van gesprek is. "Afgelopen zondag- op maandagnacht heeft iemand ook al geprobeerd de voordeurruit van datzelfde kantoor in te slaan, met een steen. Toen dat niet lukte, is er vuurwerk naar binnen gegooid", aldus de buurtbewoner tegenover RTV Rijnmond.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rotterdam Airlines

Ook het AD meldt dat het gaat om het kantoor van Rotterdam Airlines. "Op de binnenmuren van het pand staat met grote letters de naam Rotterdam Airlines, een hiphopplatenlabel. Dit bedrijf zou nog steeds de huurder zijn. Dat is op foto's te zien." Verder meldt de krant dat de ruit in de voordeur van het kantoorpand al met een plank dichtgetimmerd was.

De politie ontruimde een aantal woningen rondom de vestiging van Rotterdam Airlines. Bewoners moesten ongeveer een half uur lang de straat op, voordat ze hun woning weer in mochten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie