FunX Rotterdam

Vlogger Baba Tori Mang Yaga gaat voor carrière als cabaretier

  1. Newschevron right
  2. Vlogger Baba Tori Mang Yaga gaat voor carrière als cabaretier

"Veel mensen vonden dat ik mezelf moest filmen." Acht weken geleden begon Baba Tori Mang Yaga hiermee als een grap, maar het werpt nu z'n vruchten af. De video's van de Surinaamse praatjesmaker worden massaal geliked en gedeeld. Kortom: hij valt in de smaak! Daarom nodigde Dulci hem uit in Jouw Stad.

Baba Yaga lucht zijn hart over de dingen die hij in het dagelijkse leven meemaakt. Inmiddels heeft de komiek bijna 15.000 likes op Facebook, zijn YouTube-kanaal gaat lekker en zijn filmpjes worden duizenden keren bekeken.

Natuurlijk stromen er ook ontzettend veel reacties binnen. "Ik reageer op alles als het nodig is, omdat iedereen schijnbaar ook wil voelen dat ik er ben. Ik bekijk ook alle filmpjes weer. Daarnaast bepaalt mijn Surinaamse afkomst 100 procent hoe mijn filmpjes zijn." Eén ding is voor Baba Yaga heel belangrijk: wat hij vertelt, moet wel de waarheid zijn.

Volgende stap

"Hopelijk hoor ik goed nieuws binnen een maand." Baba Yaga gaat voor een carrière als cabaretier. Veel kan hij er nog niet over zeggen, omdat de onderhandelingen nog in volle gang zijn. "Ik ben nog aan het praten over waarbij ik me wil aansluiten."

Ster advertentie
Ster advertentie