FunX Rotterdam

Rotterdamse Papa Jay krijgt een nieuwe online reality show

foto: Facebook: Koen Joosen
  1. Newschevron right
  2. Rotterdamse Papa Jay krijgt een nieuwe online reality show

De Rotterdamse Jay, die we beter kennen als Papa Jay, krijgt vanaf maart zijn eigen online reality show: Papa Jay TV. Vorig jaar kwam de alleenstaande vader van vijf kinderen in de bekendheid door het NPO-programma Een Huis Vol. Een jaar na het programma geeft Jay opnieuw een kijkje in het leven van zijn gezin.

Doneeractie

In het programma Een Huis Vol was te zien hoe zwaar Jay het had met het zorgen voor vijf kinderen in zijn eentje. Na de uitzending stroomden de positieve reacties binnen. De voor Jay onbekende Koen startte een doneeractie. Binnen vier weken werd er 94.200 euro opgehaald door meer dan 7000 donateurs. Aan tafel bij RTL Late Night vertelde een emotionele Jay dat één vraag meteen bij hem opkwam: "Hoe gaan we het nuttig besteden?"

Keerzijde

In een interview met Rijnmond kijkt Jay terug op de gebeurtenissen van vorig jaar. Hij is nog steeds heel dankbaar: "De donatie heeft laten zien hoeveel liefde en respect mensen voor ons hebben", zegt Jay. Alleen laat hij ook de keerzijde zien: "Belastingtechnisch heeft het ook een hoop hoofdpijn gegeven en dan houd ik het netjes. Omdat ik zelfstandig ondernemer ben, geldt het als gift. Ik ben blij als ik een kleine tienduizend euro per kind mag overhouden."

Nieuwe show

Vanaf maart komt Jay met een eigen online reality show. Hier wilt hij zijn leven als opvoeder, vader en single man vastleggen. Veel is er nog niet bekend, maar Jay vertelt: "Het is ons leven. Ik ga delen wat we allemaal meemaken. Het wordt echte reality. We lachen, we huilen, we bouwen." Eerder deelde Jay al een aantal video's op zijn YouTube-kanaal met updates over het leven van zijn gezin.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie