FunX Rotterdam

FunX-reporter Jeansen finalist Music Matters Award

  1. Newschevron right
  2. FunX-reporter Jeansen finalist Music Matters Award
"Het gaat een zware strijd worden, maar ik heb vertrouwen in mezelf en mijn act." FunX-reporter Jeansen is één van de tien finalisten van de Music Matters Awards die op zondag 7 december plaatsvindt. Naast zijn werk als reporter houdt Jeansen a.k.a. Demo de don zich ook bezig met rappen. Met zijn deelname maakt hij kans op een stimuleringsbedrag van 10.000 euro en de titelmuziekambassadeur van Rotterdam voor een jaar.

Blij verrast
"Ik heb een paar keer meegedaan met een jamsessie van Epitome Entertainment. Daar ben ik gescout om mee te doen." Jeansen was blij verrast, want dit had hij nooit verwacht. Na een workshopweekend met Farid Benmbarek van TopNotch, is hij uiteindelijk overgebleven als één van de finalisten. "Ik had een track van mezelf laten horen. Het nummer, dat Geen Tijd heet, komt begin volgend jaar uit." Beluister hieronder een snippet van de track:Hard werken
"Je bent niet van 9 tot 5 reporter. Je bent er altijd mee bezig, maar muziek is mijn passie en liefde. Ik zou niet zonder kunnen. Ik vind altijd wel een manier om dat in mijn leven te houden. Hard werken, dat is hoe ik het op dit moment allemaal combineer."

Ster advertentie
Ster advertentie