FunX Rotterdam

Zieke kindjes interviewen Feyenoordspelers in het Sophia Kinderziekenhuis

  1. Newschevron right
  2. Zieke kindjes interviewen Feyenoordspelers in het Sophia Kinderziekenhuis

"Waar is Kuyt?" Kinderen zijn misschien wel de beste interviewers: ze zijn goudeerlijk en nemen geen blad voor de mond. Zo ook de kleine jongen van het Sophia Kinderziekenhuis, die van Feyenoordkeeper Justin Bijlow wil weten waarom Kuyt er niet bij is. Hij was een van de negen kinderen die voor Metro de Feyenoordspelers mocht interviewen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cheque

Feyenoord is al vijftien jaar partner van het Sophie Kinderziekenhuis en bezoekt daarom elk jaar de afdeling van het Rotterdamse ziekenhuis. Ook gisteren nam de volledige selectie van Feyenoord weer de tijd om een rondje te lopen door het kinderziekenhuis, handtekeningen uit te delen en met de kinderen op de foto te gaan. Naast een cheque van 36.757 euro, namen de spelers ook de KNVB-beker mee.

Aanvoerder El Ahmadi: "We zien hoe alle kinderen hier aan het lachen zijn, terwijl ze toch wat beperkingen hebben. Dat is alleen maar goed voor ons. We moeten elke dag blij zijn, omdat we het goed hebben. Daarom zeg ik ook tegen de jongens dat jullie voorbeelden voor ons zijn."

Ster advertentie
Ster advertentie