Sport

'FC Barcelona neemt contact op met opvolger Ronald Koeman'

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. 'FC Barcelona neemt contact op met opvolger Ronald Koeman'

FC Barcelona lijkt op korte termijn afscheid te gaan nemen van de Nederlandse trainer Ronald Koeman. Goal meldt dat de Spaanse topclub inmiddels al contact heeft opgenomen met zijn beoogde opvolger: Roberto Martínez.

Contact met opvolger

Koeman beleeft een moeilijke periode bij FC Barcelona. In de afgelopen twee wedstrijden tegen Granada (1-1) en Cadiz (0-0) werden punten verloren en de kritiek neemt alleen maar toe. Inmiddels zou voorzitter Joan Laporta zelfs contact hebben opgenomen met Martínez over een mogelijke samenwerking. De Spaanse coach is momenteel bondscoach van België, maar heeft zijn werkgever al verteld dat hij mogelijk naar Barcelona zal vertrekken.

Rood

Barcelona staat op het moment zevende in de Spaanse competitie. In de laatste wedstrijd kreeg Koeman, net als zijn speler en landgenoot Frenkie de Jong, rood van de scheidsrechter. Na het veelbesproken vertrek van Lionel Messi lijkt Koeman het niet op de rit te kunnen krijgen. Onlangs las de Nederlandse trainer tijdens een persconferentie een statement voor en weigerde hij vragen te beantwoorden van journalisten. Een vroegtijdig vertrek van Koeman lijkt daarom dichtbij.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie