Sport

André Gomes keert mogelijk dit seizoen nog terug na horrorblessure

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. André Gomes keert mogelijk dit seizoen nog terug na horrorblessure

Voetballer André Gomes liep afgelopen weekend een horrorblessure op in de wedstrijd van Everton met Tottenham Hotspur. Er werd direct na de wedstrijd gevreesd voor het einde van zijn carrière, maar zijn trainer is een paar dagen later een stuk positiever. Everton-manager Marco Silva zegt dat het seizoen van de 26-jarige Portugees mogelijk nog niet voorbij is.

Terugkeer

Marco Silva durfde donderdag tijdens een persconferentie nog geen datum te noemen, maar er is dus een kans dat Gomes dit voetbalseizoen nog terugkeert: "Van de medische staf hebben we begrepen dat het mogelijk is dat André dit seizoen nog terugkeert." De operatie van André Gomes is volgens Marco Silva ontzettend goed verlopen en er is dus een kans dat de voetballer nog een comeback kan maken, maar daar kan niemand natuurlijk honderd procent zeker van zijn. "Hij is sterk en blijft dat. Hij zal hier als speler sterker uitkomen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ontroostbare Son

André Gomes brak zijn enkel na een tackle van Heung-min Son. Door de actie van de Zuid-Koreaan kwam hij tegen een Serge Aurier van de Spurs aan en schreeuwde de Portugees het uit van de pijn. Son reageerde ontroostbaar op de zware blessure van zijn tegenstander. Spelers van Everton probeerden hem te troosten en na de wedstrijd heeft hij zich vele malen verontschuldigd voor de actie. Ook na zijn doelpunt in de Champions League maakte hij een excuusgebaar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie