Sport

Politie wenst Oranje succes met plofkraak-track van Eves Laurent: “Knallen in Duitsland!”

foto: YouTube
  1. Newschevron right
  2. Politie wenst Oranje succes met plofkraak-track van Eves Laurent: “Knallen in Duitsland!”

De Instagrampagina van de Politie Zaanstreek postte vandaag een wel heel opmerkelijk bericht. Het Nederlands elftal werd door het politiekorps succes gewenst middels een plofkraakreferentie. Volgens de politie moet Oranje vanavond tegen Turkije gaan knallen op het EK in Duitsland.

Plofkraak-post

De Politie Zaanstreek postte op Instagram een foto van een ravage die was aangericht in Duitsland door een plofkraak. In de caption schreven de agenten: "WE GAAN KNALLEN IN DUITSLAND." Dat het om een grapje ging werd al snel duidelijk na het lezen van de caption: "Geen zorgen Duitsland. We komen dit keer niet in een Audi RS6 met gasflessen of semtex! We bedoelen uiteraard dat we gaan knallen tijdens de wedstrijd vanavond!" Audi RS6 auto’s worden doorgaans veel gebruikt als vluchtauto tijdens een plofkraak.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nederland-Turkije

Nederland neemt het vanavond om 21:00 op tegen Turkije in de kwartfinale van het EK voetbal. Turkije speelt zonder verdediger Merih Demiral. De voetballer is geschorst omdat hij een wolvengebaar maakte. De winnaar treft in de halve finale de winnaar van Engeland-Zwitserland. Die twee landen zullen eerder vanavond spelen om 18:00.

Ster advertentie
Ster advertentie