Sport

Rico Verhoeven reageert woest op Hesdy Gerges tijdens persconferentie

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Rico Verhoeven reageert woest op Hesdy Gerges tijdens persconferentie

Rico Verhoeven kreeg het in de persconferentie na de wedstrijd tegen Badr Hari, aan de stok met Hesdy Gerges tijdens de persconferentie. Gerges daagde hem uit, maar de wereldkampioen moest daar helemaal niets van hebben en zei: "Deze man is niet eens een wedstrijd. Ik heb hem al twee keer eerder verslagen. Ga alsjeblieft ergens in een hoekje zitten en met jezelf bezig zijn. Alsjeblieft zeg aandachtszoeker."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Iedereen wil mee-eten

Hesdy Gerges heeft in eerdere interviews al aangegeven dat hij Rico Verhoeven neer zou slaan als hij hem buiten de ring zou tegenkomen, omdat hij het een "hele irritante gozer" vindt. Rico zegt dat hij achteraan moet sluiten: "Op momenten dat je bovenaan staat wil iedereen een beetje mee-eten. Maar je mag alleen mee-eten als je de allerbeste bent. Als je dat niet bent, moet je achteraan sluiten."

"Kom nu dan"

Vervolgens probeert Hesdy Gerges de wereldkampioen nog in de zaal zelf te matten en zegt: "Ey Rico fuck you. Kom nu dan vriend." En dan gaat Verhoeven helemaal uit zijn dak: "Ik sla je vandaag nog, fucking pannenkoek. Laat 'm komen dan. Mensen die ergens onderaan staan willen mee-eten met wat er bovenaan gebeurt. Als je daar niet thuishoort moet je je mond houden. Als je alles plat zou slaan, dan heb je recht om te praten. Maar omdat hij geen contract heeft, gaat hij MMA doen en daar wordt hij er ook af geslagen."

Trainer van Rico reageert

Uiteindelijk neemt de trainer van Rico Verhoeven, Dennis Krauweel, het woord en komt met een duidelijk antwoord voor Hesdy Gerges: "Als GLORY meneer Gerges over kan zetten op een nette en cleane wedstrijd met bokshandschoenen en een scheidsrechter, dan is hij namens team Rico van harte welkom."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie