Sport

Badr Hari verliest van Alistair Overeem en lijkt pensioen aan te kondigen

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Badr Hari verliest van Alistair Overeem en lijkt pensioen aan te kondigen

Badr Hari heeft zaterdagavond verloren van Alistair Overeem. Het was de derde keer dat de twee tegenover elkaar stonden. Badr heeft na het Glory-gevecht laten weten dat hij serieus overweegt om te stoppen.

Nadenken over eind

Hari was de eerste twee rondes aan de winnende hand, maar in de derde ronde ging het mis. Het 37-jarige kickboksicoon kreeg tot twee keer toe acht tellen, waarna Overeem unaniem tot winnaar werd uitgeroepen door de jury. Na zijn nederlaag pakte Hari de microfoon en hintte hij op een kickbokspensioen. "Ik ben serieus aan het nadenken over het eind."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gevecht tegen Verhoeven

Het was een pijnlijke avond voor Hari en zijn fans, maar niet voor de 42-jarige Overeem. De kersverse winnaar daagde direct na de overwinning wereldkampioen Rico Verhoeven uit voor een gevecht. "Er staat voor mij nog een iemand op het menu en dat is Rico. Ik ga hem slopen en dat weet hij ook." Verhoeven noemde het voorstel van de Overeem 'lachwekkend'. "Denk je dat deze man mij zo gaat verslaan? Dat denk ik niet”, reageerde Verhoeven. “Ik denk niet dat er heel veel gesloopt gaat worden. Ik ga hem slopen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Over Badr Hari

Hari is een legende in het kickboksen. Van zijn 125 partijen won hij er 106, waarvan 92 op knock-out. Inmiddels heeft de kickbokser zeven partijen op rij verloren. Hij verloor tweemaal van Verhoeven, Hesdy Gerges, Benjamin Adegbuyi, twee keer van Arkadiusz Wrzosek en dus Overeem.

Ster advertentie
Ster advertentie