Sport

Badr Hari: "Kwartje valt steeds de andere kant op"

foto: YouTube: GLORY Kickboxing
  1. Newschevron right
  2. Badr Hari: "Kwartje valt steeds de andere kant op"

Badr Hari heeft in de aanloop naar zijn rematch tegen Arek Wrzosek een interview gegeven aan Glory, waarin hij terugblikt op die verloren wedstrijd en praat over het gevecht van vanavond. "Ik heb hem al pijn gedaan, maar ik ga hem nog meer pijn doen", aldus Badr.

'Kwartje steeds de andere kant op'

Ondanks dat de eerste partij tegen Wrzosek verloren ging, kijkt Badr redelijk positief terug. "Ik voel me goed. Tuurlijk, na die wedstrijd was het een beetje zuur, maar die dingen gebeuren nou eenmaal in sport. Dus gewoon snel weer aan de slag."

De Marrokkaanse vechter ging in de tweede ronde knock-out door een trap van de Pool, nadat hij het grootste gedeelte van de wedstrijd domineerde. Het betekende de vijfde nederlaag op rij voor de 36-jarige Badr. "Volgens mij heb ik in de laatste vier of vijf wedstrijden zeven knockdowns gescoord. Dan is het altijd zuur dat het kwartje steeds de andere kant op valt", aldus Badr.

Nooit afschrijven

Badr lijkt gemotiveerder dan ooit om vanavond het tij te keren. "Ik ga hem echt pijn doen. Ik heb hem al pijn gedaan, maar ik ga hem nog meer pijn doen." Volgens hem moet je iemand met uitzonderlijk talent nooit afschrijven. "Het moet alleen de andere kant op vallen. Daar is soms maar één wedstrijd voor nodig. Ik ben hier niet gekomen door aan mezelf te twijfelen. Ik ben hier gekomen, omdat ik een doorzetter ben."

Bekijk het volledige interview hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie