Sport

Neymar en Messi uitgefloten door eigen fans bij thuiszege op Bordeaux

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Neymar en Messi uitgefloten door eigen fans bij thuiszege op Bordeaux

Neymar en Lionel Messi beleefden zondag, ondanks een thuiszege op Bordeaux (3-0), een pijnlijke middag. De twee sterspelers van Paris Saint-Germain werden namelijk uitgefloten door boze en teleurgestelde fans van de Franse club.

Fluitconcerten en boegeroep

De fluitconcerten begonnen al voorafgaand aan de wedstrijd, toen de opstelling van PSG in het stadion bekend werd gemaakt. Op beelden is te zien hoe de fans juichen als de naam van Kylian Mbappé wordt omgeroepen. Als vervolgens de namen van Neymar en Messi genoemd worden, klinken er fluitconcerten en boegeroep vanaf de tribunes.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ook tijdens wedstrijd

Maar ook tijdens de wedstrijd ging het gefluit verder, voornamelijk wanneer Neymar en Messi de bal ontvingen. De wedstrijd kwam op 1-0 door een goal van Mbappé, die nog wel op gejuich kon rekenen. Maar toen Neymar de 2-0 binnentikte, was er opnieuw gefluit te horen vanuit de tribunes. Leandro Paredes maakte er na een uur spelen nog 3-0 van, op aangeven van Georginio Wijnaldum.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Boos om uitschakeling

Naar alle waarschijnlijkheid houden de PSG-fans Messi en Neymar verantwoordelijk voor de uitschakeling in de Champions League tegen Real Madrid. De Franse club verloor dinsdag met 3-1 tegen de Spanjaarden en werd daardoor in de achtste finales uitgeschakeld.

Ster advertentie
Ster advertentie