Films, Series & TV

Netflix dropt teaser van 'Neymar: The Perfect Chaos'

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix dropt teaser van 'Neymar: The Perfect Chaos'

Dat iemand met de status van Neymar een driedelige docuserie op Netflix krijgt, is alles behalve verrassend. Om de fans alvast een voorproefje te geven deelde de streamingdienst een teaser van Neymar: The Perfect Chaos.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tweedeling

De Braziliaan staat erom bekend dat hij alles geeft op het veld. Soms neemt hij dat iets te serieus en rolt hij graag tachtig kilometer over de grond als hij een klein tikje heeft gehad. Tegelijkertijd is het een speler van wereldklasse die ontiegelijk veel goals heeft gescoord en de belangrijkste prijzen heeft gewonnen. Al die dingen zorgen voor een grote tweedeling. Zo is hij niet alleen een immens idool is voor velen, maar ook een controversieel figuur door de fratsen die hij binnen én buiten het veld uithaalt.

Persoon achter de voetballer

Maar wie is de persoon achter de voetballer Neymar? Dat zal allemaal duidelijker worden in Neymar: The Perfect Chaos. In de docuserie is onder meer te zien hoe Neymar als jonge voetballer zijn eerste grote stappen maakte bij de Braziliaanse club Santos. Ook wordt ingezoomd op zijn gloriedagen bij FC Barcelona en zijn tijd bij het Braziliaanse elftal en zijn huidige team Paris Saint-Germain. Ook zullen er interviews te zien zijn met grote voetbalsterren als David Beckham, Lionel Messi en Kylian Mbappé.

Neymar: The Perfect Chaos is vanaf 25 januari 2022 te zien op Netflix.

Ster advertentie
Ster advertentie