Sport

Zlatan Ibrahimović deelt krachtige video: "Jullie denken dat ik klaar ben?"

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Zlatan Ibrahimović deelt krachtige video: "Jullie denken dat ik klaar ben?"

Zlatan Ibrahimović heeft met een krachtige video duidelijk gemaakt voorlopig nog niet de stoppen met voetballen. "Dus jullie denken dat ik klaar ben? Dat mijn carrière binnenkort over zal zijn? Jullie kennen me niet...", begint de 38-jarige Zweedse spits het filmpje, dat in twee uur tijd al meer dan twee miljoen keer is bekeken.

'Niemand geloofde in mij'

"Ik heb mijn hele leven moeten vechten. Niemand geloofde in mij, dus ik moest in mezelf geloven. Sommigen probeerden me te breken, maar daarmee maakten ze me alleen maar sterker. Anderen wilden me uitbuiten, maar daarmee maakten ze me alleen maar slimmer. En nu denken jullie dat ik klaar ben? Aan jullie allemaal heb ik maar één ding te zeggen: ik ben niet zoals jullie, omdat ik jullie niet ben. Ik ben Zlatan Ibrahimovic en dit is pas mijn warming-up", zegt Zlatan terwijl er hoogtepunten te zien zijn uit zijn tijd bij onder andere Ajax, Internazionale, FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Los Angeles Galaxy en AC Milan.

AC Milan

Ibrahimović verruilde in januari LA Galaxy voor AC Milan. Hij heeft een aflopend contract en weet niet of hij volgend seizoen nog speelt. "Niemand heeft me al iets verteld, maar dat had ik ook niet verwacht. Ik blijf gewoon hard werken." Trainer Stefano Pioli, die onlangs zijn eigen contract verlengde, gaf na de laatste wedstrijd aan graag door te willen met Zlatan. "Maar er zijn nog veel dingen die moeten worden besproken." Het einde van zijn carrière zou ook volgens Pioli in ieder geval nog lang niet in zicht zijn. "Er is geen twijfel over mogelijk dat hij nog steeds is goede vorm is en door kan gaan", zei hij over de topscorer allertijden van het Zweedse elftal.

Ster advertentie
Ster advertentie