Sport

Tadic in gesprek met Ajax over contractontbinding

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Tadic in gesprek met Ajax over contractontbinding

Dusan Tadic lijkt te gaan vertrekken bij Ajax. De aanvoerder is niet tevreden over de kwaliteit in de selectie en is nu met de clubleiding in gesprek om zijn contract te laten ontbinden. Dat meldt Voetbal International.

Kookpunt

Tadic is gisteren voor de tweede dag op rij niet verschenen op de training, omdat de aanvoerder zich niet kan vinden in de huidige koers die wordt gevaren door de clubleiding en technisch directeur Sven Mislintat in het bijzonder. Tadic is van mening dat er kwalitatief betere spelers moeten komen, iets waar hij al vaker op heeft aangedrongen.

Toen Tadic gisteren opnieuw niet kwam opdagen, zou de situatie tot een kookpunt zijn gestegen. Mislintat ging met de Serviër in gesprek en bronnen rondom Tadic hebben bevestigd dat die gesprekken gingen over een contractontbinding.

Nieuwe club

Het wordt verwacht dat de contractontbinding van Tadic snel gerealiseerd gaat worden, waardoor de aanvoerder vrij is om een nieuwe club uit te zoeken. Het Turkse Besiktas zou serieuze interesse hebben in de Serviër.

Tadic bij Ajax

Tadic speelde in totaal vijf seizoenen voor Ajax, waarin hij regelmatig clubtopscorer werd. Opvallend aan het aanstaande vertrek van de aanvoerder is dat hij in zijn contract heeft staan ook na zijn spelerscarrière bij de club actief te blijven als trainer. Nu er serieus gesproken wordt over een contractontbinding, lijken ook die plannen van de baan te zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie