Sport

Vriendin van voetballer Lesly de Sa: "Ik wist niet wie hij was. Ik voetbalde zelf."

  1. Newschevron right
  2. Vriendin van voetballer Lesly de Sa: "Ik wist niet wie hij was. Ik voetbalde zelf."

De 23-jarige voetballer Lesly de Sa kent de vrouw van zijn leven inmiddels al zeven jaar en is daarvan ruim drie en een half jaar samen met liefje Maxime Jongbloed. Hij speelde ooit bij Ajax, maar staat sinds afgelopen zomer op het veld voor de Slowaaksese club Slovan Bratislava. Justus, van Voetbalzone's WAG, ging langs bij Maxime voor wat meer inside info over deze voetbalvrouw!

Soulmates

Als er één ding is wat Maxime zowel in de video als haar Insta uitstraalt, is het geluk. Ze is alles behalve de cliché voetbalvrouw en weet zelf ook heel goed hoe ze een balletje moet trappen. Interesse in het feit dat Lesly bij de A1 van Ajax voetbalde, had ze ook niet echt. "Ik heb altijd commentaar op hoe hij een wedstrijd heeft gespeeld."

Hoewel Maxime ook wat voetbalbokalen in de kast heeft liggen, geeft ze toe dat ze nu niet meer helemaal in vorm is. "Ik ging laatst met Lesly bowlen en ik had gewoon twee dagen spierpijn. Zo slap ben ik!"

Geen Insta of Tinder

Maxime is lekker down to earth en vindt het belangrijk om vooral zichzelf te blijven. Ze is geen feestbeest, rookt niet en drinkt geen alcohol. Actief voetballers aan de haak slaan via social media, is ook nooit haar ding geweest. "Ik ging met een vriendin mee naar een jongen die zij leuk vond en dat bleek de broer van Lesly te zijn. Toen leerde ik hem kennen. Ik ben wel blij dat we een normaal verhaal hebben en dat ik hem niet ken via Insta of Tinder ofzo," vertelde ze lachend.

Yin en Yang

Maxime had er in het begin een beetje moeite mee dat Lesly ging voetballen in Slovenië. Maar daar is nu helemaal geen sprake meer van. Ze woont voor de helft bij haar moeder en voor de helft bij haar vriend. "We hebben afgesproken dat ik hem nu volg met voetbal en dat hij mij daarna volgt. Dan mag ik doen wat ik wil. Ik heb de hotelschool gedaan en wil graag mijn eigen restaurant. Dan kan hij in mij investeren."

Ster advertentie
Ster advertentie