Sport

Dit is wanneer Conor McGregor terugkeert in de UFC

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Dit is wanneer Conor McGregor terugkeert in de UFC

Conor McGregor heeft geen wedstrijd meer gevochten in de UFC, sinds hij de chaotische wedstrijd tegen Khabib Nurmagomedov oktober vorig jaar verloor. De excentrieke Ier kondigde in maart dit jaar nog aan dat hij definitief met pensioen ging, maar daar krabbelt hij nu van terug. McGregor heeft blijkbaar zijn liefde voor de sport weer teruggevonden en gaat volgens zijn trainer John Kavanagh dit jaar nog een comeback maken in de ring.

Liefde voor de sport is terug

Conors trainer John Kavanagh vertelde bij ESPN dat McGregor zijn liefde voor de UFC weer heeft teruggevonden: "Wat volgens mij teruggekeerd is, is zijn liefde voor de sport. Hij houdt er weer van. Van het trainen en van de strijd." Kavanagh zegt daarnaast dat Conor ook veel geeft om zijn nalatenschap: "Hij wil herinnerd worden als de beste en het liefst de beste ooit. Dat is ook wat ik van hem wilde zien."

Khabib of Nate?

McGregor liet in een eerder interview weten dat hij het liefst tegen Khabib Nurmagomedov zou willen vechten, maar volgens zijn trainer wordt het een ander. Hij denkt en hoopt dat Conor voor het einde van dit jaar de ring instapt tegen een andere zware tegenstander: Nate Diaz. Dat zou de derde keer worden dat de giganten tegenover elkaar staan: "Ik heb een mogelijke trilogie tegen Diaz altijd al prachtig gevonden en dat heb ik altijd al gezegd."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie